top of page
Verzending

Het is voor ons erg belangrijk dat de producten goed verpakt worden. Een goede verpakking zorgt ervoor dat de planten heelhuids aankomen. Mocht uw verpakking door het vervoer er toch gedeukt uit zien, maak hier gelijk een foto van en maak ook een foto wanneer u de verpakking opent. En neem  contact met ons op met do foto als bijlage. We zoeken dan samen naar een oplossing. 

Retourneren van bestelling

Het is mogelijk om bij Exotisch Groen uw bestelling te retourneren om welke reden dan ook. Er wordt gecontroleerd of het product in dezellfde staat terugkomt zoals deze verstuurd is. De verzendkosten van de retournering zijn echter voor u zelf.

De volgende planten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht bij Exotisch Groen:

Eucalyptussen.
Vaderdag Sequoia.
Plug&Grow Pakket.
Jacaranda's. 

Dit komt door het tijdvak waarin deze producten in verkocht moeten worden. Omdat het de bedoeling is dat deze planten zo snel mogelijk in de volle grond komen of verpot moeten worden in een grotere pot. Hierdoor zijn deze producten van beperkte houdbaarheid. 

We zouden dit bij alle planten kunnen doen maar dit vinden wij niet fair. Het moet mogelijk zijn om te beroepen op het herroepingsrecht. Daarom zijn alle andere planten van Exotisch Groen wel retourneerbaar. 

Bedankt voor het begrip!

Betaalmethode

We accepteren Ideal en Paypal. 

Voor de groothandelaars

Neem als groothandelaar contact met ons op. De minimale afname per soort is 15 stuks en hierover valt een korting van 20% op het totale bedrag. Bij 30 stuks is deze korting 40%!

bottom of page